Bagian mesin mesin CNC pikeun asesoris umum

Pedaran pondok:

Nami produk Lathe model kerja YHT - 001. spésifikasi khusus Bahan custom pikeun alat mesin khusus Sampel atanapi stok Tempatna naha bagian standar henteu ukuran custom Naha inventarisna Naha borong nyaéta Qingdao yuan hengtong mesin co., Ltd. didirikeun taun 2012, utamina ngiringan ngembangkeun sareng manufaktur pakakas anu teu standar, jalur produksi otomatis peralatan perlindungan lingkungan khusus. Bagian non-standar mach ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produkna Lathe damel
modél YHT - 001.
spésifikasi adat
Bahanna adat
Pikeun alat mesin adat
Sampel atanapi saham Tempatna
Naha bagian standar henteu
ukuran adat
Naha inventarisasi nyaéta
Naha borong nyaéta

Qingdao yuan hengtong mesin co., Ltd. didirikeun taun 2012, utamina ngiringan ngembangkeun sareng manufaktur pakakas anu teu standar, jalur produksi otomatis peralatan perlindungan lingkungan khusus. Mesin bagian anu teu standar, bagian hardware presisi, bagian mékanis, mesin stainless steel, pamrosésan bagian stainless steel, bagian pengolahan manufaktur mékanis. Produksi langkung ti 1000 produk, produk seueur dianggo dina instrumentasi, komunikasi, alat mékanis, suku cadang mobil sareng bidang sanésna, kualitas produk dina réncang doméstik dina posisi anu luhur. Produksi bahan baku nyaéta stainless steel, beusi, tambaga, aluminium, sareng sajabana, utamina mah saé pikeun ngolah bagian stainless steel tina ngolah motong, ngolah benang internal sareng éksternal, ogé rupa-rupa tambaga, aluminium, pengolahan bubut beusi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami