Rupa-rupa bagian ngarobih khusus

Pedaran pondok:

Pesenan no. 01 modél gf Jumlah artikel 01 Jenis standar non-standar mérek Yuan makmur kategori Ngabuburit tingkat Permukaan perlakuan kustom permukaan Tanpa ngolah Rentang aplikasi Fasteners pikeun industri mékanis Qingdao yuan hengtong mesin co., Ltd. didirikeun taun 2012, utamina ngiringan ngembangkeun sareng manufaktur pakakas anu teu standar, jalur produksi otomatis peralatan perlindungan lingkungan khusus. Bagian non-standar mesin ...


Detil Produk

Tanda Produk

Pesenan no. 01
modél gf
Jumlah tulisan 01
Jenis standarna henteu baku
mérek Yuan makmur
kategori Ngabuburit a
Tingkat matéri adat
Perlakuan permukaan Tanpa ngolah
Rentang aplikasi Fasteners pikeun industri mékanis

Qingdao yuan hengtong mesin co., Ltd. didirikeun taun 2012, utamina ngiringan ngembangkeun sareng manufaktur pakakas anu teu standar, jalur produksi otomatis peralatan perlindungan lingkungan khusus. Mesin bagian anu teu standar, bagian hardware presisi, bagian mékanis, mesin stainless steel, pamrosésan bagian stainless steel, bagian pengolahan manufaktur mékanis. Kami ngahasilkeun langkung ti 1000 jinis produk, anu seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos instrumen, komunikasi, alat mékanis sareng bagian mobil. Produksi bahan baku nyaéta stainless steel, beusi, tambaga, aluminium, sareng sajabana, utamina mah saé pikeun ngolah bagian stainless steel tina ngolah motong, ngolah benang internal sareng éksternal, ogé rupa-rupa tambaga, aluminium, pengolahan bubut beusi.

b
d
4
X3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami