Bagian mesin Machining mesin otomatisasi bagian non-standar

Pedaran pondok:

Nami produk mesin panggilingan mesin mesin CNC mesin tulisan Jumlah artikel 01 mérek Yuan modél modél bagian mesin khusus bahan Bahan khusus Kanggo alat mesin khusus Sampel atanapi saham Tempatna naha bagian standar ukuranana custom Naha inventarisasi nyaéta mesin Qingdao yuan hengtong co., Ltd. didirikan dina 2012, utamina aktipitas alat-alat non-standar R & d jeung manufaktur, garis produksi otomatis ngarayakeun lingkungan pr ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produkna Workpiece puseur mesin mesin panggilingan CNC
Jumlah tulisan 01
mérek Yuan makmur
modél Bagian mesin
spésifikasi adat
Bahanna adat
Pikeun alat mesin adat
Sampel atanapi saham Tempatna
Naha bagian standar nyaéta
ukuran adat
Naha inventarisasi nyaéta

Qingdao yuan hengtong mesin co., Ltd. didirikeun taun 2012, utamina dina aktipitas pakakas anu teu standar
R & d sareng manufaktur, lini produksi otomatis ngarobih peralatan perlindungan lingkungan. Mesin bagian anu teu standar, bagian hardware presisi, bagian mékanis, mesin stainless steel, pamrosésan bagian stainless steel, bagian pengolahan manufaktur mékanis. Kami ngahasilkeun langkung ti 1000 jinis produk, anu seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos instrumen, komunikasi, alat mékanis sareng bagian mobil. Produksi bahan baku nyaéta stainless steel, beusi, tambaga, aluminium, sareng sajabana, utamina mah saé pikeun ngolah bagian stainless steel tina ngolah motong, ngolah benang internal sareng éksternal, ogé rupa-rupa tambaga, aluminium, pengolahan bubut beusi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami