Tentang Kami

Didirikeun taun 2012, Qingdao Yuanhengtong Machines Co., Ltd. ngahususkeun kana R&D sareng pabrik alat-alat anu teu standar, sareng alat-alat anu ramah lingkungan pikeun jalur produksi otomatis. 

Motong bagian anu henteu standar, bagian logam presisi, bagian mékanis, mesin stainless steel, pamrosésan bagian stainless steel, pamrosésan bagian mékanis sareng pabrik. Produkna langkung ti 1000 jinis. Produk-produkna seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos instrumentasi, komunikasi, alat mékanis, suku cadang mobil, sareng sajabana. Kualitas produk aya dina posisi anu terkemuka diantara réncang doméstik.

6dff643d46b092cf44c52675491400e5_t014cc57b30f8ea1744 - 副本
62a240597ca07ecbaa3e2006197ff09b_TB2I0IvXJFopuFjSZFHXXbSlXXa_!!736125728

Bahan baku anu dihasilkeun nyaéta stainless steel, beusi, tambaga, aluminium, sareng sajabana, anu utamina mah saé pikeun ngolah bagian stainless steel, ngolah benang internal sareng éksternal, sareng ngolah bubut sababaraha bagian tembaga, aluminium sareng beusi. Qingdao Yuanhengtong Machines Co., Ltd. ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat. Pusat mesin skala canggih anu canggih, bubut otomatis presisi, bubut kontrol numerik CNC, bubut instrumen, coét punch sareng alat produksi pendukung sanésna, presisi pengolahanna ngahontal 0,005 mm, sareng tés anu saluyu parantos réngsé. 

Kalayan pangalaman ahli kami anu beunghar sareng kakuatan ilmiah sareng téhnologis, kami teras-terasan ngabaru, tina desain produk dugi ka produksi bagian, pikeun nyayogikeun pangguna kalayan produk kinerja anu saé. Sareng kalayan reputasi anu saé sareng jasa kualitas, éta dipikaresep ku konsumén di bumi sareng luar negeri. Kami tulus ngabagéakeun konsumén Cina sareng asing pikeun datang pikeun nanem modal, mesen, ngolah komisi, ngararancang sareng ngolah. Ngalaksanakeun mesin, pamrosésan logam, pamrosésan logam, asesoris pakakas, pamrosésan stainless steel. Kami daék kerjasama sacara tulus sareng kolega di bumi sareng luar negeri pikeun nyiptakeun cemerlang babarengan!