Tentang Kami

Didirikeun taun 2012, Qingdao Yuanhengtong Machines Co., Ltd. ngahususkeun kana R&D sareng pabrik alat-alat anu teu standar, sareng alat-alat anu ramah lingkungan pikeun jalur produksi otomatis.
Motong bagian anu henteu standar, bagian logam presisi, bagian mékanis, mesin stainless steel, pamrosésan bagian stainless steel, pamrosésan bagian mékanis sareng pabrik. Produkna langkung ti 1000 jinis. Produk-produkna seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos instrumentasi, komunikasi, alat mékanis, suku cadang mobil, sareng sajabana. Kualitas produk aya dina posisi anu terkemuka diantara réncang doméstik. ngolah, bagian mékanis ngolah jeung manufaktur. Produkna langkung ti 1000 jinis. Produkna seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos instrumentasi, komunikasi, alat mékanis, suku cadang mobil, jst. 

Produk Pangénggalna